x

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ COVID-19

Καλώς ήλθατε και πάλι στα GHotels!

Προετοιμάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εγκαταστάσεις μας για τις φετινές σας διακοπές.

 

Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας από το Α έως το Ω!

Με αυτές τις πληροφορίες θα θέλαμε να αποβάλλουμε κάθε ανησυχία που τυχόν έχετε και να βοηθήσουμε στην απόφασή σας για την καλύτερη επιλογή κράτησης που ταιριάζει στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.
Παράλληλα για να βεβαιωθούμε ότι έχετε ενημερωθεί για τις μέτρα προφύλαξης που εφαρμόζουμε.

 

Εάν έχετε ήδη κάνει κράτηση μαζί μας:

Εάν έχετε κάνει κράτηση για τη διαμονή σας απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας ή με το τμήμα κρατήσεων μας με «μη επιστρέψιμη» τιμή και έχετε ημερομηνία άφιξης έως τις 23 Ιουνίου, μπορείτε:

  1. Να κάνετε εκ νέου κράτηση για τη διαμονή σας για την περίοδο από 24/06 έως 10/10/2020 με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις και χωρίς χρεώσεις ακύρωσης, εκτός από τη διαφορά τιμής που τυχών θα προκύψει, σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες ταξιδιού. Θα λάβετε επίσης δωρεάν αναβάθμιση δωματίου βάσει διαθεσιμότητας.
  2. Να λάβετε ένα κουπόνι με ανοιχτή ημερομηνία ισχύος 18 μηνών, χωρίς χρεώσεις ακύρωσης και ίσο με το συνολικό ποσό που έχετε πληρώσει για την κράτησή σας, το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να αντισταθμίσετε με το μελλοντικό κόστος κράτησης. Επιλέγοντας το κουπόνι, θα επωφεληθείτε επιπλέον με μείωση 10% (δέκα) στην επόμενη κράτησή σας μαζί μας.

Σε περίπτωση που δεν εξαργυρώσετε το κουπόνι σας εντός 18 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης, θα σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό μετά την πάροδο των 18 μηνών.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, αντιμέτωποι με την πρωτοφανή κατάσταση των γεγονότων, το ελληνικό κράτος, καθώς και άλλες χώρες της ΕΕ, ψήφισε πρόσφατα έναν νόμο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις του ταξιδιωτικού κλάδου να εκδίδουν ένα τέτοιο κουπόνι αντί της άμεσης επιστροφής χρημάτων.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δείξουμε την ίδια ευελιξία και σεβασμό, τηρώντας την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή τους επόμενους 18 μήνες.

 

Κρατήσεις μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων

Οι πελάτες που έχουν κάνει κρατήσεις μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων ή άλλων τρίτων επαγγελματιών ταξιδιών, θα χρειασθεί να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους για πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση ή την πιθανότητα νέας κράτησης.

  

Προτεραιότητα στα GHotels: Η ασφάλεια σας!

Παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον που εναρμονίζεται με πρωτόκολλα εμπειρογνωμόνων βάσει των κανονισμών της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατά του COVID-19. Επαναπροσδιορίζουμε τις ήδη υψηλού επιπέδου διαδικασίες καθαρισμού και ασφάλειας παρέχοντας βελτιωμένη εκπαίδευση στα μέλη της ομάδας μας, για να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν μια διαμονή χωρίς ανησυχίες. Το πιστοποιητικό “First Health” βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Check in – Check Out
Τα μέτρα ασφαλείας για την κοινωνική απόσταση, οι προτεραιότητες για ευαίσθητες ομάδες ατόμων και άλλα μέτρα θα τηρούνται αυστηρά.

 

Δημόσιοι χώροι

Η συχνότητα καθαρισμού έχει αυξηθεί. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα απολύμανσης από το άκρως εκπαιδευμένο μας προσωπικό. Εφαρμόζονται ειδικές διαδικασίες καθαρισμού για κάρτες κλειδιών και συσκευές που μοιράζονται οι πελάτες, το προσωπικό και οι συνεργάτες μας.

 

Απολύμανση

Σημεία απολύμανσης χεριών είναι εγκατεστημένα σε διάφορες μέρη μέσα στο ξενοδοχείο, όπως εισόδους, ρεσεψιόν, ασανσέρ, εστιατόρια, μπαρ, δημόσιες τουαλέτες, φουαγιέ και χώροι συσκέψεων.

 

Κοινωνική αποστασιοποίηση

Σήμανση σε κοινόχρηστους χώρους υπενθυμίσει στους επισκέπτες μας να διατηρήσουν κοινωνικές αποστάσεις.

 

Δωμάτια

Στα δωμάτια, βάσει των πρωτοκόλλων μας, έχουμε αναβαθμίσει τον καθαρισμό όλων των επιφανειών με ειδικά επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού. Έχουμε επίσης δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για επιπλέον απολύμανση των περιοχών που συχνότερα αγγίζονται από τους των επισκέπτες π.χ. διακόπτες, λαβές πορτών, τηλεχειριστήρια και άλλα. Τα δωμάτιά μας θα παραμείνουν κενά χωρίς πελάτες για 24 ώρες με από κάθε αναχώρηση, με ανοιχτά παράθυρα για καθαρό αέρα για 24 ώρες και ταυτόχρονα θα καθαρίζονται πολύ προσεκτικά και επιμελώς. Όλα τα μη ζωτικής σημασίας μικρά πράγματα έχουν αφαιρεθεί από το δωμάτιο. Η υπηρεσία καθαρισμού δεν θα εισέλθει στο δωμάτιό σας, εκτός εάν ζητηθεί. Εάν επιθυμείτε αλλαγή σεντονιών ή πετσέτες, η υπηρεσία καθαρισμού θα εισέλθει με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

 

Εστιατόρια

Λειτουργούμε εδώ και χρόνια σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα HACCP. Θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε την υπηρεσία εστίασης σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις ασφαλείας του κράτους..

 

Athos Palace, Pallini Beach, Theophano Imperial Palace:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 22000

 

Ξενοδοχείο Simantro Beach

  • ISO 9001:2008 Πιστοποίηση ποιότητας
  • ISO 14001:2004 Περιβαλλοντική πιστοποίηση

HACCP: Πιστοποιήσεις CONDEX ALIMENTARIUS για υπηρεσίες ξενοδοχειακής εστίασης.

 

Εστίαση

Οι χώροι πρωινού, μεσημεριανού και δείπνου θα λειτουργούν σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες πρωτοκόλλου για εστιατόρια.

 

Παραλία

Η μεγάλη και πλατιά παραλία μας 1 χιλιομέτρου, έχει διαμορφωθεί με τα καθορισμένα όρια χωρητικότητας μαζί με όλες τις ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ των ξαπλώστρων. Κάθε ξαπλώστρα θα απολυμαίνεται μετά τη χρήση της.

 

Πισίνες

Το προσωπικό της πισίνας εφαρμόζει ασφαλείς πολιτικές κοινωνικής απόστασης για όλους τους επισκέπτες, διατηρώντας έναν συγκεκριμένο αριθμό επισκεπτών στην πισίνα. Οι εσωτερικές πισίνες μας θα παραμείνουν κλειστές. Κάθε ξαπλώστρα θα απολυμαίνεται μετά τη χρήση της.

 

Σπα και εγκαταστάσεις ομορφιάς

Παροτρύνουμε τους επισκέπτες να προγραμματίσουν έγκαιρα τα ραντεβού τους για τις υπηρεσίες αναζωογόνησης και ομορφιάς, εξασφαλίζοντας έτσι κοινωνική απόσταση και ασφάλεια. Επιπλέον, όλος ο εξοπλισμός και τα όργανα απολυμαίνονται αμέσως μετά τη χρήση και ανάμεσα σε κάθε επισκέπτη.

 

Το γυμναστήριο και τα παιδικά κλαμπ ψυχαγωγίας  θα λειτουργούν μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

 

Ο διορισμένος Υπεύθυνος Υγείας των ξενοδοχείων μας θα είναι δίπλα σε κάθε ανάγκη σας για την προστασία της υγείας σας και την απόλαυση των διακοπών σας.